NYHETER


 

Idag hade Vörå sfp lokalavdelning sin tur att sköta om valstugan i Vasa. Hemma såg vi lite på väderprognosen och det såg ut att bli bra grillväder.

Söndagen hade vi reserverat för att vara med på familjedagen på Måtas. Tyvärr var vädret inte det bästa men plättstekningen gick som smort ändå och vi träffade många bekanta i skidstugan.

Lördagen bjöd på strålande solsken när vi styrde valkampanjen mot Kristinestad. Här välkomnades vi stort av både stadens fullmäktigeordförande som dess styrelseordförande!

Ett glatt kampanjgäng mötte upp under SFP:s banderoll vid K Market i Petalax. Partiordförande närvarande i form av en snygg poster i nästan naturlig storlek, Bystedt mäter några centimeter mera ur denna vinkel.

SFP kickoff

03.02.2023

Min fru hade nog på förhand meddelat att vi skulle ut på fredagskvällen med sfp på en gemensam kick-off. Hon tyckte att det skulle bli trevligt. Jag var som vanligt mer fokuserad på allt annat som hade varit på tapeten i veckan.

Tillsammans med riksdagsman Anders Norrback öppnade vi korvgrillningssäsongen i Vörå en kall vinterlördag i slutet av januari.

Rainer Bystedts kampanj till riksdagen 2023 tog en rivstart med den trevliga kick-offen på Folkhälsanhuset i Vasa.