SFP kickoff

03.02.2023

Min fru hade nog på förhand meddelat att vi skulle ut på fredagskvällen med sfp på en gemensam kick-off. Hon tyckte att det skulle bli trevligt. Jag var som vanligt mer fokuserad på allt annat som hade varit på tapeten i veckan.

Fredagen kom och frun ringde mitt i dagen och funderade kring logistiken då hon skulle komma från Korsnäs till Vörå. Kanske vi sedan tar din bil vidare, sa hon och det lät som en bra plan att vi kunde få lite tid tillsammans. Ja, sade hon sedan, visst hade jag sagt att du också hade en liten taltur på festen? Nej, det hade hon nog inte sagt åt mig, men det går säkert bra. 

På kvällen satt vi i bilen tillsammans och då frågade jag vart vi ska egentligen. Till Kyrö Distillery sade frun glatt från passagerarsidan och jag förstod att jag hade gått på en nit igen.

Väl framme visade det sig bli en trevlig tillställning på alla sätt och vis, vi fick god mat och trevligt sällskap. Jag och min kandidatur till riksdagen blev väl välsignad av Kent från Jeppis som ni kan se av bilderna. 

Ni kanske funderar hur talet gick, jo, Kent från Jeppis tror jag nog att skrattar ännu hela vägen hem till Jeppis!